HomeNieuwsEntertainmentAanklacht tegen Amerikaanse acteur Kevin Spacey voor seksuele aanranding verworpen

Aanklacht tegen Amerikaanse acteur Kevin Spacey voor seksuele aanranding verworpen

Een zaak waarin de Amerikaanse acteur Kevin Spacey beschuldigd wordt van seksueel misbruik, is verworpen. De klager, die tegelijkertijd ook getuige was, wilde niet verschijnen voor de rechter.

De 59-jarige Spacey werd beschuldigd van seksueel misbruik. De acteur zou zich vergrepen hebben aan een jongeman die 18 jaar was op het ogenblik van de feiten en werkte in een restaurant in Nantucket, een eiland voor de kust van Massachusetts.

Berichten verwijderd?

Het parket de Amerikaanse staat Massachusetts heeft de zaak verworpen wegens “de onbeschikbaarheid van de getuige die een klacht indiende”, schrijft de Hollywood Reporter. Op een hoorzitting weigerde de man vorige week te getuigen of hij berichten had verwijderd die hij naar Spacey had gestuurd.

30 aanklachten

Sinds de herfst van 2017 zijn er al meer dan 30 aanklachten tegen Spacey binnengekomen bij het gerecht die allemaal over seksuele agressie gaan. Als gevolg van de klachten verbrak de streamingdienst Netflix het contract met Spacey voor de succes-serie ‘House of Cards’ waarin Spacey de rol van de meedogenloze Amerikaanse president Frank Underwood speelde. Spacey ontkent alle aanklachten.

Het bericht Aanklacht tegen Amerikaanse acteur Kevin Spacey voor seksuele aanranding verworpen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels