Connect with us

Zita

Zweedse medaillekandidaat op Olympische Spelen breekt arm door dom ongeval (foto)

Bizar

Zweedse medaillekandidaat op Olympische Spelen breekt arm door dom ongeval (foto)

Sarah Sjöström moet afgelopen zaterdag ongelooflijk hard gevloekt hebben. De Zweedse topzwemster gleed uit over een ijsplek en brak daarbij haar arm. Sjöström is op verschillende zwemnummers kandidaat voor een gouden medaille op de Olumpische Spelen deze zomer en is ervan overtuigd dat ze daar haar kansen zal kunnen verdedigen.

Minder dan een half jaar voor de Olympische Spelen in Tokio heeft de Zweedse zwemster Sarah Sjöström haar elleboog gebroken. De 27-jarige Sjöström, die op heel wat nummers als de favoriete voor olympisch goud geldt, ging zaterdag in het eveneens besneeuwde Stockholm onderuit op het ijs. Ze liep daarbij een breuk op in haar rechterelleboog en moet een operatie ondergaan.

“Ik kom sterker dan ooit terug”

“Het is een enorm vervelende timing en ik voel me verschrikkelijk”, schrijft Sjöström op Instagram, bij een foto met haar rechterarm in het gips. “Maar tegelijkertijd ben ik ook vastbesloten en gemotiveerd om sterker dan ooit terug te komen. Ik heb atleten gezien waarvoor dat na blessures gold en zij zijn nu mijn grote inspiratie.”

De Zweedse veroverde op de Spelen van Rio 2016 goud op de 100 meter vlinderslag en zilver en brons op respectievelijk de 200 en 100 meter vrij. Sjöström heeft momenteel de wereldrecords in handen op de 50 en 100 meter vrij en de 100 en 200 meter vlinder.

Het bericht Zweedse medaillekandidaat op Olympische Spelen breekt arm door dom ongeval (foto) verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top