HomeNieuwsBizarZwangere vrouw gaat door het lint en smeert sambal op geslachtsdelen liefdesrivale

Zwangere vrouw gaat door het lint en smeert sambal op geslachtsdelen liefdesrivale

Zoek nooit geen ruzie met een zwangere dame. Een Nederlandse vrouw uit Zundert moet 16 maanden de cel in nadat ze haar liefdesrivale martelde met sambal en haar haren knipte. Een verklaring had ze wel: “Het waren de hormonen, ik was mijzelf niet.”

De twee vrouwen waren beste vriendinnen, tot de zwangere dame erachter kwam dat haar hartsvriendin een affaire had met maar echtgenoot. “Ik kon niet slapen van de spanning, ik wilde gewoon weten hoe de vork in de steel zat”. De vrouw besloot uiteindelijk haar liefdesrivaal te confronteren, met alle gevolgen van dien.

Marteling

Wat een beschaafd gesprek tussen twee vrouwen had moeten worden, liep uit in een ware marteling. De zwangere vrouw knipte de haren van haar voormalige beste vriendin af, trok naaktfoto’s en smeerde sambal op diens geslachtsdelen. Het Openbaar Ministerie eiste alvast 16 maanden celstraf waarvan zes voorwaardelijk. “Ik was mijzelf niet, ik was in een andere wereld. Ik ben geen crimineel”, probeerde de vrouw zichzelf nog te verdedigen.

Het bericht Zwangere vrouw gaat door het lint en smeert sambal op geslachtsdelen liefdesrivale verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels