HomeNieuwsBizarZo scoor je altijd verse frieten bij McDonald’s

Zo scoor je altijd verse frieten bij McDonald’s

Verse frieten scoren bij McDonald’s is een heuse huzarenklus. Gelukkig bestaan er trucjes om de kwaliteit van je maaltijd te optimaliseren.

Zo is bijvoorbeeld het tijdstip waarop je iets bestelt cruciaal. Tussen 12 en 2 uur ’s middags krijg je hoe dan ook de beste frieten geserveerd, net zoals tussen 17 en 19 uur in de avond. Dat beweert Kamran Adan, een ex-medewerker van een Londens McDonald’s-filiaal.

“Op die tijdstippen moeten medewerkers extra alert zijn. Dan worden een aantal mysterieshoppers op de baan gestuurd. Dat zijn betaalde krachten die controleren of bedrijven wel naar behoren functioneren”, zo schrijft hij op het forum Quora.

Een bonnetje is de sleutel

“Veel bedrijfsleiders geven hun personeel de opdracht om op die momenten extra alert te zijn”, legt hij uit. Ook als je de rekening vraagt, krijg je sneller een voorkeursbehandeling. Dat betekent in de praktijk dat je burger wellicht net van de bakplaat komt, frietjes direct uit de frituurketel en je broodje uit de oven. In tegenstelling tot reguliere klanten vragen mysterieshoppers immers altijd een bonnetje. “Zo kunnen ze hun aankoop naderhand bij hun baas declareren”, legt hij uit.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels