HomeNieuwsBizarWTF! Vrouw wordt gebeten door hond. Nu groeit er schaamhaar op haar...

WTF! Vrouw wordt gebeten door hond. Nu groeit er schaamhaar op haar gezicht!

Een Amerikaanse vrouw heeft een stukje huid op haar gezicht waarop schaamhaar groeit. Dat is het gevolg van een huidoperatie nadat ze in het gezicht gebeten werd door een hond.

Crystal Coombs werd op 9-jarige leeftijd door een pitbull in het gezicht gebeten. Ze werd meteen naar spoed gevoerd, waar een plastisch chirurg een stukje huid uit haar lies nam en transplanteerde naar de plek waar ze gebeten was.

Wegscheren

Intussen is Crystal mama geworden van een zes maanden oud dochtertje. De afgelopen jaren merkte ze dat er schaamhaar groeide op het stukje huid, maar ze scheerde het gewoon weg en trok zich er niet al te veel van aan. Om te voorkomen dat haar dochtertje later gepest zou worden door de vreemde aandoening van haar moeder, wil ze er nu toch komaf mee maken.

Geslaagde operatie

Ze ging te rade bij ‘Botched’, een Amerikaans programma waarin plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif mislukte operaties zo goed mogelijk proberen recht te zetten. Ze haalden het getransplanteerde stukje huid weg en gebruikten andere stukjes huid van haar gezicht om de plek op te vullen. De operatie was een succes en er is enkel nog een dun litteken overgebleven. Maar vooral: geen schaamhaar meer.

YouTube / E! Entertainment

Het bericht WTF! Vrouw wordt gebeten door hond. Nu groeit er schaamhaar op haar gezicht! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels