HomeNieuwsBizarWTF. Vrouw in Zwitserland meermaals door eigen auto overreden

WTF. Vrouw in Zwitserland meermaals door eigen auto overreden

In Zwitserland is een automobiliste meerdere keren overreden door haar eigen wagen. De 45-jarige vrouw werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het onfortuinlijke slachtoffer had haar auto in St. Gallen met draaiende motor geparkeerd en was uitgestapt, vermoedelijk om iets uit te laden, zo maakte de politie van de stad bekend. Wat er daarna precies gebeurde, is nog niet helemaal duidelijk.

Rollen

Volgens getuigen stond de vrouw achter haar voertuig toen dat naar beneden begon te rollen, en probeerde ze de auto tegen te houden. Na enkele meters kwam ze echter ten val, en werd ze door de auto overreden. De wagen bleef achteruit rollen tot het tegen een ander voertuig botste dat langs de kant van de weg stond geparkeerd. Daarop schoot het voertuig weer vooruit en rolde het nogmaals over de vrouw. Vervolgens raakte de auto een stoeprand, rolde weer achteruit en reed een derde keer over het slachtoffer heen. Pas daarna kwam de wagen tegen een hek tot stilstand.

De politie onderzoekt de zaak en de auto werd in beslag genomen en weggesleept.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wtf-vrouw-zwitserland-meermaals-door-eigen-auto-overreden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels