HomeNieuwsBizarWTF. Twee tieners om het leven gebracht in Londen: minderjarige verdachte gearresteerd

WTF. Twee tieners om het leven gebracht in Londen: minderjarige verdachte gearresteerd

In de Britse hoofdstad Londen heeft de politie een 16-jarige jongen gearresteerd op verdenking van de moord op twee leeftijdsgenoten. De twee slachtoffers werden zaterdagavond op anderhalve kilometer van elkaar aangetroffen met steekwonden.

Twee 16-jarige jongens werden afgelopen zaterdagnamiddag neergestoken op zowat een mijl (1,6 kilometer) van elkaar in het zuidoosten van Londen. Beiden stierven aan hun verwondingen. De namen van de jongens werden nu vrijgegeven. Het gaat om Charlie Bartolo en Kearne Solanke.

Facebook –

Moorden zijn gelinkt

De politie gaat ervan uit dat de twee moorden gelinkt zijn en vraagt aan getuigen om zich te melden. De agenten zijn vooral op zoek naar iemand die in de dagen voorafgaand aan de moorden een donkergekleurde SUV of 4×4 met opvallende zilveren dakrails heeft gezien in de omgeving van de moorden. Het is niet duidelijk of de slachtoffers elkaar kenden. Meer informatie over de verdachte wilde de politie nog niet delen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wtf-twee-tieners-om-het-leven-gebracht-londen-minderjarige-verdachte-gearresteerd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels