HomeNieuwsBizarOphef over pikante ‘Sinterklaas’-reclame in Kruidvat: «Ben ik de enige die dit...

Ophef over pikante ‘Sinterklaas’-reclame in Kruidvat: «Ben ik de enige die dit smakeloos vindt?»

Er is commotie ontstaan over een reclamebord in een Kruidvat-filiaal in Nederland. Er wordt een nogal schunnig woordgrapje gebruikt, maar niet iedereen vindt dat een goed idee aangezien er ook heel wat kinderen komen.

Wie onlangs in Kruidvat in Leiden was, kon wellicht niet naast de reclame voor een seksspeeltje zien. Op het bord stond het volgende geschreven: «Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar». Een geestig woordgrapje, maar op Twitter hebben heel wat mensen hun bedenkingen erbij. «Ben ik de enige die dit smakeloos vindt?», «Sowieso idioot dat het midden in de winkel staat! Kinderen zien en lezen dit ook! Moet dat nou echt? Kan ook achter de balie!», «Leuke woordgrap, maar als verkoopslogan gebruiken…?», en «Humor. Maar niet voor kinderen in zicht, die horen zich niet met seks bezig te houden. Gewoon lekker in de condoomhoek», lezen we bij de tegenstanders.

Hilarisch

Anderen vinden er dan weer helemaal niets mis mee. «Het snot door mijn neus gelachen. Prachtig. Wel lastig voor de ouders die dit in de Kruidvat aan hun kindertjes uit moeten leggen», «Wat sorry?! Als dit al niet meer kan?!», «Hahaha, geniaal! Kids snappen het toch niet», en «Ik vind hem leuk. Humor terug in de winkels. Er mag weer gelachen worden», klinkt het ook.

Bord weggehaald

Volgens een woordvoerder van Kruidvat gaat het om een lokaal initiatief. «Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl», vertelde hij aan RTL Nieuws. Het bord moest bijgevolg verwijderd worden. «Wij zijn een winkel voor het hele gezin, en deze humor past daar niet bij», klinkt het.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ophef-over-pikante-sinterklaas-reclame-kruidvat-ben-ik-de-enige-die-dit-smakeloos-vindt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels