HomeNieuwsBizarWie is Trisha Paytas en waarom denkt het internet dat haar baby...

Wie is Trisha Paytas en waarom denkt het internet dat haar baby de reïncarnatie van de Queen is?

Dat het nieuws van het overlijden van Queen Elizabeth II zou inslaan als een bom, was te verwachten. Maar op de bizarre complottheorieën die op het nieuws volgden, had niemand zich kunnen voorbereiden. Eén theorie houdt het internet evenwel in hun greep: is Queen Lizzie deze nacht gereïncarneerd in de baby van OnlyFans- en YouTube-ster Trisha Paytas? En wie is Trisha Paytas?

Toen de eerste onrustwekkende berichten over de gezondheid van de Queen binnenkwamen, hield de wereld zijn adem in. Behalve Trisha Paytas. Zij was op dat moment aan het bevallen van haar dochter. Enkele uren vooraf had ze een alles veranderende tweet de wereld ingestuurd: «Ik heb één centimeter ontsluiting, woohoo!»

Geboorte en dood

Geen toeval, vinden de mensen op Twitter. Jasmine Kennedie, bekend van RuPaul’s Drag Race, liet als een van de eerste een ballonnetje op: «Wedden dat Trisha Paytas zal zeggen dat haar kind de reïncarnatie van de koningin is?»

Al snel volgden mensen die redenering. Tweet na tweet werd verzonden, over de link tussen de dood van Queen Elizabeth II en de geboorte van Trisha Paytas’ baby. Zo werden er meerdere grappen gemaakt over de ziel van de koningin die op weg was naar het kind van Paytas. Er werd ook geopperd dat de verhaallijn van Trisha Paytas beter verwerkt zou worden in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie over de Britse monarchie ‘The Crown’.



De theorie krijgt duizenden likes en retweets, en bereikt al snel ook TikTok en andere platformen.

@nicktothez

Queen Elizabeth, welcome to the Paytas family! #queenelizabeth #trishapaytas

♬ original sound – Nick Z

Maar wie is Trisha Paytas?

Wie zo’n tien jaar geleden regelmatig op YouTube vertoefde, heeft allicht al eerder gehoord van Trisha Paytas. Ooit was ze stripper en escorte, tot ze in 2006 wereldberoemd werd als YouTube-vlogster. Ze maakte toen nog vooral video’s over mode, beauty en relaties. Nu is ze 34, non-binair (zij/haar/die/hun), nog steeds actief op YouTube, maar ook op OnlyFans. Daarbovenop heeft ze een, weliswaar matig succesvolle, zangcarrière en houdt ze regelmatig mukbangs (video’s waarin buitenproportionele hoeveelheden aan voedsel gegeten worden).



Op sociale media is Paytas eerder een controversieel figuur, en staat ze bekend vanwege haar veelal onvoorspelbare gedrag.

Zwanger

Paytas had op valentijn aangekondigd dat ze een eerste kind verwachtte met haar echtgenoot Moses Macmon. Het koppel trouwde in 2021. Er is nog geen nieuws over de bevalling van Paytas.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wie-trisha-paytas-en-waarom-denkt-het-internet-dat-haar-baby-de-reincarnatie-van-de-queen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels