HomeNieuwsBizarWel erg PIKANTE relatietips van bruidsmeisje aan pasgetrouwd koppel gaan viraal: "Ze...

Wel erg PIKANTE relatietips van bruidsmeisje aan pasgetrouwd koppel gaan viraal: “Ze heeft gelijk!” (foto)

Welke tips zou jij meegeven aan een pasgetrouwd koppel?

Goed communiceren, lief zijn voor elkaar, begrip tonen en elkaar helpen om te groeien als persoon? Zoiets? Wel, onderstaande tips van een bruidsmeisje zijn toch iets ‘pikanter’ van aard.

Op Reddit, onder de subrubriek ‘weddingshaming’, worden wel vaker trouw-gerelateerde bijzonderheden gedeeld. Zo ook het kaartje dat een bruid van één van haar bruidsmeisjes kreeg.

“Ze heeft wel gelijk”

De bedoeling? Enkele zinnen aanvullen met tips. We gaan even vrij vertalen wat er op het uiteindelijke kaartje te lezen stond: “Altijd slikken. Nooit spugen. Vergeet niet te plassen na de seks. Een langdurig huwelijk is gebouwd op deze drie dingen: seks, drugs en rock-‘n-roll. Soms moet je even masturberen. Ik wens jullie beiden orgasmes en een goede stoelgang. Veel liefs van je weet wel wie.”

Een meer dan duidelijke boodschap… Al waren de reacties op het opmerkelijke kaartje verdeeld. Sommigen vinden het (een beetje) ongepast, anderen zien er de humor wel van in. “Ze heeft wel gelijk”, besluit een Reddit-gebruiker nog. Kijk maar:

Foto door Los Muertos Crew via Pexels – Bron: Reddit/Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels