HomeNieuwsBizarFotograaf spot toevallig huwelijksaanzoek op klif en maakt er een prachtfoto van

Fotograaf spot toevallig huwelijksaanzoek op klif en maakt er een prachtfoto van

Een Britse fotograaf maakte de perfecte verlovingsfoto tijdens een wandeling langs de kust in Cornwall. Zijn TikTok-filmpje gaat nu de wereld rond.

Lui Gazzard wandelde onlangs op de kliffen van Cornwall. Plots zag hij in de verte een man op de knieën gaan voor zijn vriendin. Gelukkig had hij net zijn professionele fototoestel bij en twijfelde hij geen seconde om het mooie beeld te vereeuwigen.

In de wolken

Vervolgens sprak hij het koppel aan en zei hij dat hij enkele foto’s had gemaakt. Het koppel was uiteraard dolenthousiast. «Surreëel. We hadden nooit gedacht dat we van zoiets deel zouden uitmaken», reageren ze in Cornwall Live.

Voorbestemd

Gazzard deelde een filmpje ervan op TikTok. Inmiddels werd het al meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. «Een foto uit de duizend», «Dat was gewoonweg voorbestemd», en «Dit is zo gek! Ik zag het bewuste moment ook en hoopte dat iemand er foto’s van genomen had», lezen we onder meer in de reacties.

@luigazzard

When you stumble upon an engagement and get the shot #fyp #foryou #engagement #photography #cornwall #tintagel #surprise

♬ original sound – Lui Gazzard

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/fotograaf-spot-toevallig-huwelijksaanzoek-op-klif-en-maakt-er-een-prachtfoto-van

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels