HomeNieuwsBizarVuilbakkenproducent ontwikkelt luxueus ‘hutje’ in Zweedse bossen

Vuilbakkenproducent ontwikkelt luxueus ‘hutje’ in Zweedse bossen

Ga je graag eens kamperen in de bossen van Zweden, maar mag het wel wat luxueuzer dan een tent? Dan is de hut van vuilbakkenproducent Vipp misschien wel een ideetje.

De chalet die vuilbakkenproducten Vipp aanbiedt, bevindt zich midden in de Zweedse bossen. Hiermee gooit het bedrijf het opnieuw over een andere boeg. Naast een loft in Kopenhagen zetten ze nu ook de hotelbusiness verder in Zweden.

Vipp Shelter

De accommodatie die de naam Vipp Shelter kreeg, is gelegen aan het Immelm-meer. Creatief directeur Morten Bo Jensen ontwierp het ‘hutje’ dat je laat genieten van de rustgevende natuur.

Met slechts 55 vierkante meter is de Vipp Shelter niet groot, maar het huisje is wel erg luxueus ingericht. Zo bestaat het plafond van de slaapkamer uit glas waardoor je ’s nachts naar de sterren kan kijken. Verder is het interieur volledig in het zwart uitgewerkt en beschik je buiten over een eigen pier en vuurmand.

Een verblijf in de Shelter is helaas niet goedkoop. Per nacht tel je 1.000 euro neer, maar gezien de stormloop sinds de opening op 1 november, houdt dit niemand tegen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels