HomeNieuwsBizarHeineken zoekt proevers om bier te verbeteren

Heineken zoekt proevers om bier te verbeteren

Heineken is op zoek naar proevers om de smaak van hun bier te verbeteren en dat is iets waar Belgen ongetwijfeld mee kunnen helpen. Het Nederlandse biermerk wil er zelfs voor betalen.

Je kan nu solliciteren voor een job als bierproever bij Heineken. De bierproducent heeft via het uitzendbureau Adecco een vacature geplaatst om enkele vrije plaatsen in het smaakpanel op te vullen.

Bier drinken is niet verplicht, want je mag het ook uitspuwen. Maar voor alle zekerheid laat Heineken je ophalen en thuis brengen door een taxi.

Voorwaarden

Een minimumleeftijd van 18 jaar is uiteraard een vereiste. Daarnaast moet je je goed kunnen uitdrukken in het Nederlands en minstens vijf jaar lang vijf uur per week beschikbaar zijn. Je moet zelfs geen echte bierliefhebber zijn, als je maar een goed geur- en smaakvermogen hebt. Minder goed nieuws voor Belgen is helaas dat je binnen een straal van 25 km rond Zoeterwoude Rijndijk in Nederland moet wonen. Wie geïnteresseerd is in de job, zal een verhuis dus moeten overwegen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels