HomeNieuwsBizarVrouw zamelt 180.000 dollar in voor dakloze die haar hielp

Vrouw zamelt 180.000 dollar in voor dakloze die haar hielp

Een Amerikaanse vrouw heeft 180.000 dollar (zo’n 161.000 euro) ingezameld voor een dakloze man die haar hielp toen ze zonder benzine viel. Met zijn laatste 20 dollar (17,91 euro) betaalde hij haar brandstof.

De 27-jarige Kate McClure reed ’s nachts in Philadelphia rond toen haar auto in het midden van de weg in panne viel. Gestrand op de snelweg zonder contant geld, was ze de wanhoop nabij. Gelukkig zag een dakloze man dat er iets mis was en bood die zijn hulp aan.

Een barmhartige Samaritaan

McClure was al uit haar auto gestapt om het dichtstbijzijnde tankstation te zoeken toen de 34-jarige Johnny haar benaderde. Hij zei dat ze terug in haar wagen moest gaan zitten en de deuren op slot moest doen. Een paar minuten later kwam de dakloze man terug met een jerrycan vol benzine. Hij had zijn laatste geld uitgegeven om de vrouw uit de nood te helpen.

Ontroerd door zijn onzelfzuchtigheid, was de vrouw vastberaden om Johnny te helpen. McClure zette een GoFundMe-pagina op om geld in te zamelen voor de barmhartige Samaritaan. Met de 161.000 euro die reeds ingezameld is, is McClure van plan een appartement te huren voor de man en te betalen voor zijn dagelijkse benodigdheden. Van goede karma gesproken!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels