HomeNieuwsBizarVIDEO. Vrienden overleven op dak van auto tussen hongerige krokodillen

VIDEO. Vrienden overleven op dak van auto tussen hongerige krokodillen

Vijf dagen overleven op het dak van de auto. Zo eindigde het vistripje van twee Australische vrienden toen ze vast kwamen te zitten in de modder. 

Charlie Williams en Beau Bryce-Maurice waren samen met hond Mindee op het schiereiland Dampier onderweg om te gaan vissen toen het noodlot toesloeg. De auto kwam vast te zitten in de modder en al snel merkten ze dat ze diep in de problemen zaten. Het water kroop tijdens vloed langs de auto omhoog, waardoor de twee vrienden genoodzaakt waren op het dak te klimmen.

Vast in de modder
Youtube Top Headlines Today

Krokodillen

Alsof het nog niet erg genoeg was dat ze gestrand waren, kregen ook enkele krokodillen hen in de gaten. Vooral Mindee, die de hele tijd in het water sprong, zag eruit als een lekker hapje.

“We konden alleen hun kop zien, maar we wisten zeker dat er verschillende in de buurt waren. Een krokodil bleef die vijf dagen de hond onophoudelijk in het vizier houden, hij zwom rond de auto als het vloed was,” vertelde Beau aan de Australische media.

Wachten op hulp

Hoewel Beau in de auto over een radio beschikt, lukte het hem niet om contact te maken. Hun hoop om de benarde situatie te overleven, lag volledig in de handen van iemand die hen zou opmerken. Charlies vader contacteerde de politie toen zijn zoon niet terugkeerde.

Toen de lokale politie de twee vrienden na vijf dagen had gevonden, waren ze duidelijk heel blij om hen te zien. Hoe ze het hebben overleefd, vertelt Beau: “We hebben geprobeerd de moed erin te houden, zo zeiden we tegen elkaar dat de redding de volgende dag wel zou komen. Het was verschrikkelijk heet, niet de beste ervaring van mijn leven. Elke dag werden we nat, we hadden blaren op onze huid van de brandende zon, erg stresserend allemaal.”

De vrienden hadden gelukkig wat eten en drinken meegenomen voor hun trip. ’s Nachts maakten ze vuur met de batterij en kabels van de auto.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels