HomeNieuwsBizarVrouw wordt zwanger na Tinderdates, weet niet wie de vader is

Vrouw wordt zwanger na Tinderdates, weet niet wie de vader is

Een 36-jarige Britse vrouw die koste wat het kost zwanger wou worden en daarvoor Tinder inschakelde, zit nu met een wel heel vervelend probleem. Er zijn namelijk twee mannen die de vader kunnen zijn.

De vrouw is onlangs bevallen van een zoontje, maar weet dus niet wie de biologische vader is van de kleine spruit. Er zijn naar eigen zeggen twee kandidaten, die ze beide op Tinder had leren kennen.

Na een lange afgesprongen relatie was de dame in kwestie op haar 36e vastberaden de ware aan de haak te slaan en een nest te bouwen.

Na een tijdje op Tinder te praten met een zekere Jeff, besloten ze af te spreken. Het werd naar eigen zeggen een briljante date. Meer dan een nachtkusje zat er die avond evenwel niet in.

Darryl

Dagen gingen voorbij, en Jeff liet nog steeds niets van zich weten, waarop ze besloot opnieuw aan het swipen te slaan. Niet veel later leerde ze Darryl kennen, een date volgde al snel. Die verliep gesmeerd en beloofde veel goeds.

De dag nadien hoorde ze opeens terug van Jeff, die zich excuseerde voor de radiostilte en verklaarde dat het te wijten was aan een druk werkschema.

Onzeker welke boy ze het leukst vond, besloot de dame om beide mannen te blijven daten. Seks was daarbij inclusief. Na een tijdje besloot ze om ze aan dé grote test te wagen door te vragen of ze een gezinnetje wilden stichten. Helaas voor haar waren zowel Jeff als Darryl niet echt happig.

Weg met Tinder

Kapot van verdriet brak ze met beide mannen, en besloot ze Tinder te verwijderen en een pauze in te lassen in de zoektocht naar haar droomvent. Een maand later was ze echter verrast toen ze van de dokter te horen kreeg dat ze in verwachting is.

Ze besloot om noch Jeff noch Darryk in te lichten. Haar familie vertelde ze dat ze een spermadonor had gebruikt. Acht maanden later werd Joshua geboren. “Ik ben de gelukkigste persoon op Aarde”, klonk het na de bevalling.

Het bericht Vrouw wordt zwanger na Tinderdates, weet niet wie de vader is verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels