HomeNieuwsBizarVrouw wordt prinses na ontmoeting met echte prins in nachtclub

Vrouw wordt prinses na ontmoeting met echte prins in nachtclub

Velen van ons kunnen er enkel van dromen: je uitleven in de nachtclub en ondertussen per toeval iemand van de koninklijke familie aan de haak slaan. Een Amerikaanse vrouw slaagde erin toen ze in 2005 op de dansvloer van nachtclub Pearl in Washington letterlijk haar prins op het witte paard vond.

Dat was echter niet het einde van het sprookje van Ariana Austin en Joel Makonnen, oftewel Prins Joel. Twaalf jaar na hun ontmoeting stapte het koppel in het huwelijksbootje en mag Austin zich officieel een prinses noemen.

Bombay Sapphire-spotje

Ariana was op stap met een vriendin toen Makonnen hen aansprak. “Ik zei: ‘Jullie zien eruit als een spotje voor Bombay Sapphire’,” vertelde hij The New York Times. “Niet eens vijf minuten later zei ik: ‘Jij wordt mijn vriendin’.”

Wat hij die avond niet vertelde, is dat hij eigenlijk Prins Joel was, de achterkleinzoon van Haile Selassie I, de laatste keizer van Ethiopië. Toen het koppel serieus begon te daten, maakte Makonnen, die werkt als advocaat, zijn koninklijke afkomst bekend.

Het paar trouwde met een luxueuze Ethiopische orthodox christelijke bruiloft met dertien priesters en twee kroontjes. Ze leefden nog lang en gelukkig.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels