HomeNieuwsBizarMan verstopt zich tien jaar in het bos om aan het gezaag...

Man verstopt zich tien jaar in het bos om aan het gezaag van zijn vrouw te ontsnappen

Een Britse man heeft zichzelf tien jaar lang verscholen in een bos. De reden? De tuinier kon het gezaag van zijn vrouw niet langer aanhoren en besloot dat het simpeler was om gewoon te verdwijnen.

De 62-jarige Malcolm Applegate was 25 jaar lang aan de slag als tuinier, een job die hem nauw naar het hart lag. Hij klopte dan ook lange dagen, maar dat was niet naar de zin van zijn vrouw. “Ze vond het niet leuk als ik lang wegbleef omdat ik aan het werk was”, schrijft Applegate op de website van Emmaus Greenwich. Dat is een daklozenorganisatie die mensen aan een nieuw thuis en nieuw werk helpt. “Haar controlerende gedrag liep de spuigaten uit”, klinkt het nog.

Drastische beslissing

Het koppel slaagde er echter niet in om de problemen op te lossen. Daarom besloot de man zijn leven radicaal om te gooien. Hij pakte zijn biezen en verdween gedurende tien jaar compleet van de aardbodem. Al die tijd trok hij zich terug in het bos. Omdat hij noch met zijn vrouw noch met zijn familie enige vorm van contact zocht, gingen zij ervan uit dat Applegate overleden was.

Eind goed, al goed

Op aanraden van een vriend contacteerde hij uiteindelijk de daklozenorganisatie. Die gaf Applegate een nieuw thuis. In ruil daarvoor onderhoudt hij de tuin van een gemeenschapscentrum voor ouderen. Intussen heeft hij ook opnieuw contact emt zijn zus.

“Ik ben dankbaar dat ik een tweede kans heb gekregen in het leven”, klinkt het in de blogpost.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels