HomeNieuwsBizarVrouw wordt in fitness betast door sportcoach, maar die wist duidelijk NIET...

Vrouw wordt in fitness betast door sportcoach, maar die wist duidelijk NIET dat hij gefilmd werd… (video)

Een Filipijnse vrouw heeft videobeelden gedeeld waarop te zien is hoe een sportcoach haar achterwerk tijdens het fitnessen betast. Het was niet de eerste keer dat de man zich daar schuldig aan maakte. Hij werd dan ook ontslagen.

Fern Villaceran is een bekende TikTokster die regelmatig filmpjes online zet om fitness te promoten. Onlangs maakte ze echter een naar moment mee tijdens het trainen. Toen een sportcoach voorbijwandelde, nam hij haar achterwerk even vast. Gelukkig had de vrouw het incident gefilmd, dus kon ze het bewijzen.

Ontslagen

De man had Fern immers al vaker op gelijkaardige wijze betast, maar toen stond het niet op beeld, dus kon ze het niet bewijzen. De uitbaters van de fitness ontsloegen daarop de sportcoach.

Viraal

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Heel wat volgers steunden haar. «Zo erg dat je dit mee moest maken. Dat verdien je niet», «Vreselijk. Dit moet ophouden», en «Goed dat hij ontslagen werd», klinkt het onder meer.

@fernvillaceran

what’s wrong with you tiktok????? it took down the video for nudity? really???? #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #rude #gymstaff

♬ original sound – Fern – Fern

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-wordt-fitness-betast-door-sportcoach-maar-die-wist-duidelijk-niet-dat-hij

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels