Vind ons op

Zita

BIZAR. Amerikaanse vrouw begraaft moeder in tuin om haar dood te verbergen: «Ik wou haar niet kwijt»

Bizar

BIZAR. Amerikaanse vrouw begraaft moeder in tuin om haar dood te verbergen: «Ik wou haar niet kwijt»

Een Amerikaanse vrouw is in de boeien geslagen nadat de autoriteiten hadden ontdekt dat ze het lijk van haar moeder in haar tuin had begraven om haar dood te verbergen. Het lichaam werd ontdekt door de politie.

De politie klopte bij de 43-jarige Melissa Lockhard aan nadat ze had vernomen dat er iemand in het huis was gestorven. Bij aankomst troffen de agenten Melissa met een gebroken knie aan alsook een vers gedolven graf achterin de tuin.

Terwijl Melissa voor haar gebroken knie werd verzorgd in het ziekenhuis, werd het graf onderzocht. Al snel ontdekten de agenten het lichaam van Miriam, de moeder van Melissa.

Doodsoorzaak onbekend

Tijdens een politieverhoor gaf Melissa toe dat ze haar moeder in de tuin had begraven nadat ze haar dood had aangetroffen in bed tussen 31 mei en 1 juni. Ze gaf ook aan dat ze dit had gedaan omdat ze niet wou dat haar moeder werd weggenomen van haar of dat ze op een autopsietafel terecht zou komen. De vrouw werd beschuldigd van het verbergen van een lijk. De doodsoorzaak van Miriam moet nog vastgesteld worden.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/nieuws/bizar-amerikaanse-vrouw-begraaft-moeder-tuin-om-haar-dood-te-verbergen-ik-wou

Meer in Bizar

To Top