HomeNieuwsBizarVrouw wandelt naar huis, maar ontdekt nadien GÊNANT detail aan haar outfit:...

Vrouw wandelt naar huis, maar ontdekt nadien GÊNANT detail aan haar outfit: “Waarom zei niemand me iets?!” (video)

Een Amerikaanse TikTokster zat onlangs met het schaamrood op de wangen toen ze besefte dat haar rits de hele tijd openstond. Ze kan er gelukkig wel smakelijk om lachen.

Charlotte Mary Wen was onlangs op weg naar huis, kruiste daarbij een luchthaven, nam de bus en vervolgens de trein. Thuis aangekomen merkte ze dat de rits van haar broek de ganse tijd open was. Ze deelde een filmpje van het oepsmomentje op TikTok. “Ik besefte hoe ik eruitzag toen ik thuiskwam van de luchthaven. Ik wandelde dus zo door de luchthaven, stond op deze manier op de bus en trein en wandelde zo verder naar huis”, zucht ze met een lach op haar gezicht. “Waarom zei niemand me iets?!”, voegt ze toe in de reacties.

Herkenbaar

Het filmpje werd duizenden keren bekeken en zorgt voor hilariteit, al maakten enkele volgers een gelijkaardige situatie mee. “Ik maakte eens gebruik van een openbaar toilet en ritste mijn broek toe, maar vergat om één of andere reden om mijn ceintuur vast te maken. Ik wandelde zo een tijdje rond tot ik het doorhad. Ik kon wel doodgaan van schaamte”, klinkt het onder meer in de reacties.

@charmarywen

Sent this to my family chat as soon as I looked in the mirror 😂

♬ original sound – kardashianshulu

Foto: TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels