HomeNieuwsBizarVrouw waagt zich aan hoog uitgesneden bodysuit: «Hier móet je gewoonweg iets...

Vrouw waagt zich aan hoog uitgesneden bodysuit: «Hier móet je gewoonweg iets onder dragen!» (video)

Een Amerikaanse influencer heeft een beruchte bodysuit uitgeprobeerd. Het resultaat is op z’n minst hilarisch te noemen. «Ik denk dat mijn vagina hem opgegeten heeft», lacht ze.

Een half jaar geleden ging een bodysuit van de Chinese online kledingwinkel SHEIN viraal door het opvallende ontwerp. Hij is immers nogal hoog uitgesneden. TikTokster Sam Ramsdell wilde toch even weten of het écht zo erg was en bestelde de outfit.

Te weinig stof daar beneden

Toen de 32-jarige TikTokster hem paste, lag ze meteen in een deuk. «Ik ga hier iets onder moeten dragen. Dit is gewoonweg voor niemand leuk. Ik denk dat mijn vagina hem opgegeten heeft», proest ze het uit. Vervolgens trekt ze er een onderbroek onder aan, al helpt dat niet echt. «Wat is er verdomme aan de hand? Hebben anderen dan geen schaamlippen?!», vraagt ze zich openlijk af.

Hilariteit

De video werd intussen al meer dan 500.000 keer bekeken. Ook haar volgers lachen zich een breuk. «Ik zou niet durven bewegen uit schrik dat mijn schaamlippen zouden komen piepen», «Ik zei ‘oh mijn God’ nog voor je het aanhad», en «Da’s ook een vorm van flossen…», wordt er onder meer gereageerd.

TikTok / @samramsdell5

@samramsdell5

WHO DESIGNS THESE???! #bathingsuit #tryonhaul #MessFreeHero #ReTokforNature

♬ Funny Song – Cavendish Music

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-waagt-zich-aan-hoog-uitgesneden-bodysuit-hier-moet-je-gewoonweg-iets-onder-dragen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels