HomeNieuwsBizarVrouw rijdt per ongeluk twee weken rond in een wagen van iemand...

Vrouw rijdt per ongeluk twee weken rond in een wagen van iemand anders

Veel auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een elektronische sleutel. Bestuurders die het tweede exemplaar van die sleutel in hun wagen laten liggen, lopen echter het risico dat iemand anders er, bewust of onbewust, mee aan de haal gaat.

Het overkwam een Canadese vrouw, die een zwarte Nissan Sentra gehuurd had bij een bedrijf. Niet lang nadat ze de wagen had opgepikt, maakte ze een tussenstop in de Walmart van Cornwall. Na haar korte winkeluitje stapte ze opnieuw in haar zwarte Nissan, drukte ze op de knop en vertrok.

Twee weken lang bleef de vrouw de wagen gebruiken voor haar dagdagelijkse activiteiten zonder ook maar één moment te beseffen dat ze in een andere auto zat dan degene die ze gehuurd had. Dat stelt de politie van Cornwall.

Misverstand

Het misverstand kwam aan het licht toen de vrouw de wagen terugbracht en haar beklag deed over de rommel in de auto. Op het moment dat ze haar sleutels wilde inleveren, ontdekte het bedrijf dat haar sleutels niet overeenkwamen met het type wagen dat ze had gehuurd. De sleutels waren namelijk van een Nissan Infiniti, terwijl zij een Nissan Sentra gehuurd had. Daarop besloot de manager van het verhuurbedrijf na te gaan waar de fout lag.

Eind goed, al goed

De manager bekeek de wagen en vroeg aan de vrouw waar ze het voertuig vandaan had. Na een korte discussie over welke wagen de vrouw nu eigenlijk gehuurd had, werd het traject van de verstrooide bestuurder nader onder de loep genomen. Daarop besliste de manager om een kijkje te nemen op de parkeerplaats van Walmart, waar de oorspronkelijke verhuurwagen nog steeds netjes geparkeerd stond.

Daarop lichtte de vrouw om de politie, zodat de oorspronkelijke eigenaar van de wagen opgespoord kon worden. “Dit is gelukkig een ‘happy end’”, aldus de politie. “Maar laat nooit je reservesleutel achter in je wagen.”

Het bericht Vrouw rijdt per ongeluk twee weken rond in een wagen van iemand anders verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels