HomeNieuwsBizarVrouw probeert outfit te verkopen, maar haar boezem gaat met de aandacht...

Vrouw probeert outfit te verkopen, maar haar boezem gaat met de aandacht lopen: «Wat had je verwacht?!» (foto)

Een Australische mama wist niet wat ze meemaakte toen ze een outfit online van de hand probeerde te doen. Ze kreeg immers heel wat ongepaste opmerkingen, al vinden sommigen dat ze dat wel ergens had kunnen zien aankomen.

April Tsardakas is een 24-jarige dj uit Melbourne. Onlangs werd ze voor het eerst mama, maar toen ze nog hoogzwanger was, probeerde ze een oranje, tweedelige outfit te verkopen via Facebook Marketplace. Ze plaatste niet enkel de kleren online, maar poseerde ermee in de hoop dat het sneller verkocht zou raken.

Geen bijbedoelingen

Niet veel later werd ze overspoeld met bedenkelijke berichten van ‘geïnteresseerde’ mannen. «Ik wil wel even langskomen», en «Ben je bij de outfit inbegrepen?», om maar enkele voorbeelden te geven. Ze deelde de bewuste foto op TikTok en kaartte de kwestie aan. «Je zet deze foto goedbedoeld op Marketplace om de outfit te verkopen en dan dit… Ik begrijp deze mannen echt niet. Ik ben letterlijk zwanger hier, hahaha», schrijft ze erbij.

Gemengde reacties

Sommigen herkennen het probleem maar al te goed, anderen geloven haar verontwaardiging niet echt en vermoeden dat ze het puur voor de aandacht deed. «Ik heb dit ook meegemaakt! En ook ik wou gewoon mijn kleren proberen te verkopen…», «Het is niet echt eerlijk, want als je kleine borsten had, zou niemand er een probleem van maken», en «Ze houdt haar bolle buik vast… Veel onschuldiger kan het niet, hé!», klinkt het onder meer. Maar ook: «Je hoeft jezelf en je ‘mega kanonnen’ toch niet te laten zien? Je weet toch dat dat de aandacht trekt?», «Dat is wel een héél pikante foto om gewoon een outfit te verkopen», «Wat had je verwacht?!», «Je toont niet eens de volledige outfit…?», «Je deed het overduidelijk voor de aandacht», en «Goedbedoeld? Komaan…», lezen we nog in de reacties.

TikTok / @djaprilia

@djaprilia

These men are just too much I am literally pregnant here hahahaha

♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-probeert-outfit-te-verkopen-maar-haar-boezem-gaat-met-de-aandacht-lopen-wat-had-je-verwacht-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels