HomeNieuwsBizarVrouw past outfit van SHEIN, maar het resultaat is te bloot: «Hoe...

Vrouw past outfit van SHEIN, maar het resultaat is te bloot: «Hoe passen mijn borsten daar ooit in?!» (video)

Een Britse vrouw viel achterover van verbazing toen ze een elegante outfit van SHEIN uitprobeerde. Op de foto zag het er stijlvol uit, maar toen ze het paste, besefte ze dat ze het niet zou kunnen dragen…

De vrouw, die zich ‘i.valx’ noemt op TikTok, bestelde bij de Chinese online winkelketen SHEIN een zwarte, doorzichtige outfit met bijpassende lingerie. Op de website zag het er heel sierlijk uit, maar toen ze het aandeed, bleek dat haar boezem amper bedekt was. «Als ik me nu beweeg…», zuchtte ze, doelend op het feit dat je dan vrijwel alles zou zien.

Grote maat

Hoewel het een ‘large’ was, vraagt ze zich af welke maat ze dan wél nodig zou hebben om er goed mee te staan. «Ik weet dat het heel expliciet was, maar in welke wereld is dit een grote maat? Hoe passen mijn borsten daar ooit in? Dit is in mijn ogen gewoon een tepelbedekker», klinkt het.

Herkenbaar

De video werd al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Heel wat mensen herkennen het probleem. «Daarom check ik altijd eerst de reviews en als er geen zijn, dan koop ik het niet», «Oh mijn God, ik begrijp je maar al te goed», «Mensen worden voortdurend voor de gek gehouden met die modellenfoto’s. Wat je ziet, is nooit de realiteit», wordt er gereageerd.

TikTok / @i.valx

@i.valx

never again shein bye #fyp #shein #fail

♬ original sound – i.valx

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-past-outfit-van-shein-maar-het-resultaat-te-bloot-hoe-passen-mijn-borsten-daar-ooit-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels