HomeNieuwsBizarInfluencer heeft boodschap voor haters die vinden dat ze «te dik is...

Influencer heeft boodschap voor haters die vinden dat ze «te dik is om een bikini te dragen» (video)

Een Amerikaanse vrouw maakt in een video duidelijk wat ze vindt van commentaren zoals dat ze haar lichaam beter zou bedekken wanneer ze een bikini draagt. Haar volgers vinden haar reactie erg moedig.

Emily Bispo deelt regelmatig video’s op TikTok waarin body positivity centraal staat. Vaak doet ze dat door in bikini te poseren, maar de reacties die ze krijgt zijn niet altijd even beschaafd.

Lik op stuk

Zo kreeg ze onlangs na een bikinivideo te horen dat ze «haar lichaam beter zou bedekken omdat het niet bepaald flatterend is». De 23-jarige influencer deelde als antwoord daarop een nieuwe video waarin ze in bikini aan het zwembad ligt en «nee» antwoordt. «Het is een hete zomer voor volslanke vrouwen. Bemoei je met je eigen zaken», schrijft ze erbij.

Puur natuur

De video werd inmiddels al meer dan 300.000 keer bekeken. Haar volgers juichen haar reactie toe en overladen haar met complimenten. «Door jou voel ik me zoveel beter over mezelf», «Oh mijn God, ik hou van elke centimeter van jouw lichaam», «Je ziet er waanzinnig goed uit. Sexy en puur natuur. Er is niets mooiers dan dat», en «Alsjeblieft, nee, bedek niets. Je ziet er fantastisch uit», lezen we onder meer in de reacties.

@imnotbunny

It’s hot chubby girl summer, mind ur business!

♬ original sound – Alice

@imnotbunny

Happy Pride from me ✨

♬ original sound – annie

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-heeft-boodschap-voor-haters-die-vinden-dat-ze-te-dik-om-een-bikini-te-dragen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels