HomeNieuwsBizarVrouw onthult aan moeder dat ze opnieuw zwanger is, maar zo’n reactie...

Vrouw onthult aan moeder dat ze opnieuw zwanger is, maar zo’n reactie had ze NOOIT verwacht… (video)

Je ouders vertellen dat je opnieuw in verwachting bent hoort een memorabel moment te zijn. Dat was het ook in dit geval, maar tevens behoorlijk ongemakkelijk…

Op beelden is te zien hoe een vrouw haar moeder voor de derde keer meedeelt dat ze zwanger is. De moeder springt geen gat in de lucht. Integendeel, ze schrikt van het nieuws en spreekt haar verontwaardiging uit. «Alweer een baby? Jullie kunnen de twee die je hebt al niet aan… Echt? Nog een baby?», vraagt ze. «Wow, dat liep niet zoals verwacht…», draait de filmende man de camera weg.

Begrip

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 11 miljoen keer bekeken. De meeste mensen begrijpen de reactie van de moeder, ervan uitgaande dat ze haar goede redenen ervoor heeft om er zo over te denken. «Ze is zelf moeder, waarom zou ze dan niet eerlijk mogen zijn? Ze heeft overschot van gelijk», «Als ze haar redenen ervoor heeft, dan heb ik bewondering voor haar eerlijkheid. Dat zouden meer mensen moeten durven…», en «Ouders overschatten zichzelf vaak. Als de grootouders de kinderen dan voortdurend moeten opvangen, dan is dat uiteindelijk ook niet goed voor de kinderen. Dus haar eerlijkheid is op z’n plaats», lezen we onder meer in de reacties.

Ongepast

Anderen vinden haar reactie dan weer allesbehalve tactvol. «Ik vind haar reactie niet gepast. Ze mag haar mening erover hebben, maar deel die dan niet met de ouders die de situatie toch niet kunnen en willen veranderen», klinkt het ook.

@mariskrodal

♬ original sound – Mari Anine from the 80’s

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-onthult-aan-moeder-dat-ze-opnieuw-zwanger-maar-zon-reactie-had-ze-nooit-verwacht-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels