HomeNieuwsBizarVrouw neemt relaxerend bad, dan doet ze ineens een walgelijke ontdekking

Vrouw neemt relaxerend bad, dan doet ze ineens een walgelijke ontdekking

Een Amerikaanse make-upartieste heeft aan haar laatste vakantie-uitje een regelrecht trauma overgehouden. Nadat ze met haar vriend had ingecheckt en 250 dollar had betaald voor hun verblijf, besloten de twee even op hun kamer uit te rusten. Wat nadien gebeurde, tart de verbeelding van elke toerist. 

Hayley Johnsen deelde het verhaal op Twitter met haar 14.000 volgers. “Het was niet de eerste keer dat we naar de The Palo Alto Inn gingen. Ons vaste adres was door een conventie volgeboekt, maar dit hotel was de vorige keren netjes dus we hadden er een goed gevoel bij. We hadden er zin in en we wilden een dutje doen. Mijn vriend bestelde nog wat te eten en ik besloot een bad te nemen. Ik liet me in bad zakken en daar had het verhaal moeten eindigen.”

Tic Tac 

“De vrouw begon in het rond te kijken en op het eerste zicht leek ze precies een Tic Tac te zien. Helaas voor haar bewoog de Tic Tac. En het bleef niet bij eentje. Ze kwamen van overal en door de muren heen. Ze gilde het uit en riep haar vriend. Terwijl hij de badkamer binnenstormde, plette hij er een tiental met zijn voet. Ik kleedde mij zo snel mogelijk aan en we zijn vertrokken, vertelde de vrouw aan haar volgers op Twitter.”

Niks te zien

Op hulp van het hotel moest het koppel niet rekenen. Uiteindelijk belde het tweetal naar de politie, die ook alleen maar kon vaststellen dat de twee op zoek moesten naar een ander hotel. Voorlopig heeft Johnsen nog geen geld teruggekregen van The Palo Alto Inn, daarom wil ze haar verhaal zoveel mogelijk delen in de hoop toch nog iets van centen terug te zien. Haar filmpje werd al meer dan 40.000 keer bekeken en met succes. De manager heeft het koppel gemaild en beloofd dat ze de 250 dollar zullen teruggestort krijgen. Het hotel zelf wil niet reageren op de aantijgingen.

Het bericht Vrouw neemt relaxerend bad, dan doet ze ineens een walgelijke ontdekking verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels