HomeNieuwsBizarInstagram-model wordt tijdens het poseren gebeten door een haai (video)

Instagram-model wordt tijdens het poseren gebeten door een haai (video)

Eén Instagram-foto heeft de Californische Katarina Zarutskie letterlijk bloed, zweet en tranen gekost. De blonde deerne was op reis in de Bahama’s, waar ze wilde poseren tussen de haaien. Alleen bleken die haaien iets bijtgrager dan verwacht.

Het 19-jarige Instagram-model dook tijdens een boottochtje in het water om te poseren tussen een groep verpleegsterhaaien, die overigens vrij ongevaarlijk zijn. Terwijl zij nietsvermoedend ronddobberde, kreeg een hongerige exemplaar haar arm in het vizier. Het beest zwom naar haar toe en greep haar beet bij haar vuist. Gelukkig wist Zarutskie zich tijdig los te wringen en heelhuids naar de kant te zwemmen.

Ziekenhuis

“Op dat moment voelde ik de adrenaline door mijn lijf pompen”, vertelt Zarutskie aan BBC News. “Gelukkig kon ik mezelf losrukken en tijdig aan wal geraken”. Nadien werd het meisje naar het ziekenhuis afgevoerd voor de nodige hechtingen.

Het hele voorval werd minutieus vastgelegd op camera, door de vader van haar vriendje. Niet helemaal de perfect picture waar Zarutskie op had gehoopt, maar op deze manier waarschuwt ze haar volgers wel om niet klakkeloos haar voorbeeld te volgen.

Het bericht Instagram-model wordt tijdens het poseren gebeten door een haai verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels