HomeNieuwsBizarVrouw neemt ontslag in outfit die ze niet mocht dragen: «Ze konden...

Vrouw neemt ontslag in outfit die ze niet mocht dragen: «Ze konden mijn achterwerk niet aan!»

Een Amerikaanse vrouw heeft op een opvallende wijze haar ontslag ingediend. Bij wijze van statement trok ze een outfit aan die inging tegen de kledingvoorschriften op haar werk.

De vrouw, ene Kai, werkte tot voor kort in King Soopers, een Amerikaanse supermarktketen. Na drie jaar had ze het er wel gezien en besloot ze om er een punt achter te zetten. Ze kon er immers niet mee om dat ze bepaalde kleren niet mocht dragen tijdens haar werk, nota bene kleding die ze in de bewuste supermarkt gekocht had.

Gescheurde jeans

In een TikTok-video kondigt ze haar ontslag aan en maakt ze duidelijk dat ze een outfit zal aandoen die indruist tegen de dresscode. «Ik neem vandaag ontslag op mijn werk. Ik heb besloten om deze gescheurde jeans aan te doen omdat ik ze niet mocht dragen tijdens mijn werkuren. Ik wil hiermee een statement maken: rot op met je dresscode. Het is waarschijnlijk ook omdat mijn achterwerk er zo goed in staat. Ze konden het gewoonweg niet aan», klinkt het. In een tweede video legt ze uit dat het ontslag goed ontvangen werd en dat ze dus officieel niet meer in dienst is in de supermarkt.

Verontwaardiging

De video werd inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Velen hebben hun bedenkingen bij dresscodes op het werk. «Ik begrijp dresscodes in winkels niet. Zolang de persoon die me helpt zijn of haar job doet, maakt het mij niet uit wat ze aanhebben», «Ik werkte vroeger ook in een supermarkt. Ik mocht op een bepaald moment geen leggings meer dragen omdat ze voor ‘te veel afleiding’ zorgden…», en «Supermarkten die kleren verkopen… Ik heb daar zo mijn idee over», lezen we onder meer in de reacties.

@h8.k8

been waiting for this moment #fyp #foryou #grwm #quittingmyjob #buildanoutfit #vlog #dresscode

♬ original sound – kai✨

@h8.k8

Replying to @naomi_barton_ IM FREEEEEEEEE #fyp #foryou #iquit #quittingmyjob #storytime #vlog

♬ original sound – kai✨

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-neemt-ontslag-outfit-die-ze-niet-mocht-dragen-ze-konden-mijn-achterwerk-niet-aan

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels