HomeNieuwsBizarInfluencer geeft baby ‘bizarre’ naam: «Dit is wreed»

Influencer geeft baby ‘bizarre’ naam: «Dit is wreed»

Trisha Paytas, een Amerikaanse YouTube-ster, is onlangs moeder geworden. Leuk nieuws voor haar meer dan 1,4 miljoen volgers, maar toen ze de naam van het kleintje bekendmaakte, schoot een aanzienlijk deel van die trouwe schare fans in een kramp.

Trisha Paytas maakt furore op YouTube op het ‘Paytas-Hacmon Family Channel’, waar ze haar volgers ook nauwgezet op de hoogte hield van haar zwangerschap. Op 14 september zag het eerste dochtertje van Trisha en haar echtgenoot Moses Hacmon het levenslicht. Het kind kreeg ook een naam: Malibu Barbie, naar de gelijknamige pop. En dat kunnen sommige van haar volgers maar weinig smaken.

Valse naam

«Arm kind, dit is egoïstisch en wreed», klinkt het onder meer. Ook de kinderkamer is volledig aangekleed in roze ‘Barbie’-thema, handgeschilderd door manlief Moses. «Pas maar op dat Mattel (de producent van Barbie-poppen, red.) je niet aanklaagt», waarschuwt iemand anders.

Instagram Ci76vBRL83c


Anderen kunnen de naam wel appreciëren en vinden het «schattig» of «een moedige keuze», terwijl nog anderen twijfelen of het meisje wel echt Malibu Barbie heet. «Volgens mij is het een valse naam om de privacy van de baby te beschermen», zegt iemand.

Barbie is nochtans geen erg obscure naam, denk maar aan ‘Euphoria’-ster Barbie Ferreira.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-geeft-baby-bizarre-naam-dit-wreed

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels