HomeNieuwsBizarVrouw laat aapje dichtbij komen, maar dan doet de deugniet DIT met...

Vrouw laat aapje dichtbij komen, maar dan doet de deugniet DIT met haar kleedje… (video)

Dat aapjes ondeugend kunnen zijn, wisten we eigenlijk al langer dan vandaag. Onderstaande video bevestigt die stelling nog maar eens.

Een vrouw bezocht onlangs het Monkey Forest in Ubud, een plaats op het Indonesische eiland Bali. Dat is een beschermd natuurgebied waar aapjes vrij rondlopen. Leuk, want zo kom je vaak wel héél dicht bij hen.

Binnenkijken

Dat ondervond de vrouw aan den lijve toen twee aapjes haar benaderden. Het eerste exemplaar was nieuwsgierig naar haar ketting, de tweede stiekemerd was gefascineerd door haar kleedje. Meer nog: hij trok het omhoog en keek eronder, tot grote hilariteit van de vrouw.

Waarschuwing

Ze deelde het tafereel op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken werd. De meesten liggen in een deuk, al waarschuwen sommigen haar ook. «Hahaha, ik ga stuk!», «Hij laat er ook geen gras over groeien», en «Ik zag het al van ver aankomen». Maar ook: Wees voorzichtig! Het zou niet de eerste keer zijn dat ze iets van je stelen», wordt er gereageerd.

@xoxozennnifer

There’s nooo way #bali #solotravel #funnymonkey #monkeyforest

♬ Married Life (From “Up”) – Sergy el Som

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-laat-aapje-dichtbij-komen-maar-dan-doet-de-deugniet-dit-met-haar-kleedje-video

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
28.4 ° C
30 °
26.5 °
36 %
0.5kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
23 °
di
30 °
wo
24 °

Populaire Artikels