Vind ons op

Zita

Bizar

Vrouw krijgt boete wegens ‘ongepaste’ outfit: «Die agentes waren gewoon jaloers!»

Een Amerikaanse vrouw heeft op een festival een boete gekregen omdat haar outfit volgens de politie niet gepast was. Zelf begrijpt ze er niets van en ook haar volgers vinden het volledig onterecht.

De vrouw, ene Casey, woonde afgelopen weekend met haar echtgenoot, ex-man en haar twee kinderen het Dugdemona Festival in Winnfield (Louisiana) bij. Op een bepaald moment werd ze aangesproken door drie agentes. Ze legden haar uit dat er een aantal klachten waren over haar outfit en ook de agentes vonden dat haar kleding ongepast was voor het familiefestival.

Geldboete

Casey maakte duidelijk dat ze vlakbij woont en dus gewoon een andere outfit zou kunnen aantrekken, maar ze kreeg meteen een boete voor ‘onfatsoenlijke blootstelling’. Zo’n boete varieert in Louisiana tussen de 25 en 300 dollar.

Verontwaardiging

Ze deelde een video op TikTok waarin ze de bewuste outfit draagt. Zowat iedereen is het erover eens dat er niets mis mee is. «Wacht hoor, wat doen ze dan met zwemkledij?», «Die agentes waren gewoon jaloers», «Oké, ik ben extreem braaf wat kleding betreft en vind jouw outfit absoluut niet ongepast», en «Zo erg dat je dit moest meemaken. Je ziet er prachtig uit. Verzet je ertegen!», lezen we onder meer in de reacties.

Casey is van plan om zich niet bij de boete neer te leggen en zal de zaak aanvechten.

@kazzi112

MAKE IT MAKE SENSE #fuckem #indecentexposure #bs

♬ original sound – Casey

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-krijgt-boete-wegens-ongepaste-outfit-die-agentes-waren-gewoon-jaloers

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top