HomeNieuwsBizarVrouw is razend omdat man nieuwe bioscoopfilm verkiest boven geboorte van z’n...

Vrouw is razend omdat man nieuwe bioscoopfilm verkiest boven geboorte van z’n kind (video)

Wat het mooiste moment moet worden van vele zwangere vrouwen, is voor deze dame vooral een moment van ergernis en frustratie geworden. Reden? De bevalling is uitgerekend voor 2 maart en laat dat net de datum zijn van de release van ‘The Batman’, de nieuwe Batman-film met Robert Pattinson in de hoofdrol.

En dat is meteen ook genoeg reden voor haar echtgenoot om de filmrelease de prioriteit te geven, tot groot ongenoegen van de vrouw die haar verhaal en beklag deed op Reddit. “Mijn man en ik verwachten een baby. Zoals jullie weten verschijnt er een nieuwe Batman-film begin maart. Mijn echtgenoot is een grote fan van dat soort films en wil het zien op de dag van release.”

”Geen andere keuze”

Volgens de echtgenoot heeft hij geen andere keuze dan de film te zien op dag één, want “anders valt hij ten prooi aan de vele spoilers die zich dan een weg weten te vinden op het internet”. De man zou zijn zwangere vrouw ook verweten hebben “irrationeel en emotioneel” te zijn, wanneer zij aankaartte dat ze in die periode zou bevallen. Het internet kiest alvast de kant van de vrouw in kwestie: “Hij denkt dus dat gespoiled worden door het missen van een superheldenfilm belangrijker is dan het potentieel missen van de geboorte van zijn baby. Het spijt me dat je een baby hebt met iemand die zijn prioriteiten zo verwart…”, zo laat iemand weten.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels