HomeNieuwsBizarVrouw heeft nare Tinderdate. Achteraf doet ze DEZE gruwelijke ontdekking.

Vrouw heeft nare Tinderdate. Achteraf doet ze DEZE gruwelijke ontdekking.

Een Australische vrouw is door het oog van de naald gekropen toen ze afsprak met een man via Tinder. De date ontaardde volledig, maar toen ze achteraf videobeelden zag van hun avondje op café, besefte ze dat het veel erger had kunnen aflopen.

Hoewel Kate vaak uitgaat in Melbourne, waagde ze het erop om eens met een man af te spreken via Tinder, zo legt ze uit op Whimn.com. Ze was zich bewust van het feit dat niet iedereen op Tinder even goede bedoelingen heeft, dus pakte ze het zo voorzichtig mogelijk aan. Zo checkte ze de man, Victor, eerst op Google, sprak ze hem enkele keren aan de telefoon en nodigde ze hem niet meteen thuis uit, maar sprak ze met hem op café af.

Tegen de muur

Daar merkte Kate al snel dat Victor een bazig type en een controlefreak was. Zo vertelde hij doodserieus dat hij op zoek was naar een vrouw die vooral thuis moest blijven en zo snel mogelijk zwanger moest worden van hem. Kate had ondertussen voor zichzelf al lang uitgemaakt dat een tweede date niet hoefde, maar uit beleefdheid dronk ze nog even het obligatoire drankje leeg. Toen ze naar toilet moest, liep het fout.

Ze wilde haar handtas meenemen, maar dat mocht niet van hem. “Ik weet wat er gebeurt als een vrouw haar handtas meeneemt naar het toilet. Dan komt ze niet meer terug”, legde hij haar uit terwijl hij haar pols stevig vastnam. Kate vroeg hem om haar los te laten, maar in plaats daarvan greep hij haar bij de keel en duwde hij haar tegen de muur. “Jij gaat nergens heen”, fulmineerde hij. Enkele securitymensen grepen in en gooiden hem buiten.

Slechte bedoelingen

Na nog enkele intimiderende berichten van Victor besloot Kate om naar de politie te stappen. Op de bewakingsbeelden van die bewuste avond zag ze hoe Victor een poeder deed in het champagneglas van Kate voordat hij terugkeerde naar de tafel en het glas aan Kate overhandigde. Gelukkig had Kate maar enkele slokjes van het drankje genomen, maar het was duidelijk dat Victor slechte bedoelingen had. Volgens de politie hadden al meerdere vrouwen hun beklag gedaan over Victor, maar tot op heden kon er nog geen bewijsbare aanklacht ingediend worden.

Kate beseft dat ze door het oog van de naald is gekropen, want stel je voor dat ze hem bij haar thuis had uitgenodigd. Ondertussen heeft Kate een relatie met een andere man. Een man die haar respecteert en weet hoe hij zich moet gedragen. En het strafste van alles? Ze vond hem via Tinder.

Het bericht Vrouw heeft nare Tinderdate. Achteraf doet ze DEZE gruwelijke ontdekking. verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels