HomeNieuwsBizarVrouw doet boekje open over bizar probleem met haar man in slaapkamer:...

Vrouw doet boekje open over bizar probleem met haar man in slaapkamer: “Het is zo’n gigantische afknapper!”

Een vrouw heeft een krantenwebsite aangeschreven om advies te vragen over een bizar probleem waarmee ze te kampen heeft in de slaapkamer. Doorgaans heeft de dame niet te klagen over haar seksleven, maar tegenwoordig verkiest manlief voor een iets ‘specialere’ aanpak tussen de lakens.

De 40-jarige vrouw stak haar verhaal af: “Mijn man en ik hebben beide een gigantische passie voor het stripverhalenuniversum. Meer zelfs: wanneer ik hem voor de eerste keer ontmoette was hij gekleed als de Green Goblin (één van de slechteriken uit de Spider-Man-wereld, nvdr.) op een conventie.”

Voorstel

En van daaruit kwam dan uiteindelijk hét voorstel: “Hij stelde voor om ons te verkleden als ons favoriete personage uit het Marvel- of DC-universum, zodat ons voorspel wat pikanter zou worden. In eerste instantie vond ik het wel spannend, dus ging ik op zijn voorstel in. Jammer genoeg eindigde het niet zoals ik gehoopt had. Het is eigenlijk uitgedraaid op een gigantische afknapper. Hij past gewoon niet meer in zo’n kostuum als toen ik hem voor het eerst ontmoette. En dus is mijn vraag: hoe kan ik hem dat op een voorzichtige manier aanbrengen dat ons nieuwe experimentje toch niet werkt voor me? Ik heb echt advies nodig”, zo sluit ze haar brief af. Hoe zou jij het aanpakken?

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels