HomeNieuwsBizarVrouw die lotto wint durft haar prijs niet af te halen

Vrouw die lotto wint durft haar prijs niet af te halen

Een Amerikaanse vrouw die bijna 500 miljoen euro heeft gewonnen met de lotto, gaat haar prijs voorlopig niet ophalen. Ze is niet zeker dat ze anoniem kan blijven en vreest voor haar leven als ze zich bekendmaakt.

Een vrouw uit New Hampshire heeft bijna een half miljard euro gewonnen met de loterij. Maar om die gigantische geldsom op te eisen, moet ze haar identiteit bekendmaken. Dat wil ze voorlopig niet doen en daardoor loopt ze elke dag ongeveer 50.000 euro aan interesten mis.

De vrouw stapt naar de rechtbank om te eisen dat ze onbekend mag blijven, maar het is lang niet zeker dat ze de zaak kan winnen. De loterij zegt dat de regels voor zich spreken en dat de vrouw die op voorhand had moeten lezen.

Vergiftigd geschenk

Het zou om een oudere dame gaan die veel werk doet voor de gemeenschap. Ze zou een groot deel van het bedrag aan goede doelen willlen schenken en vreest dat dat haar niet in dank zal worden afgenomen.

De schrik van de vrouw is niet onlogisch: twee jaar geleden werd een man die 400.000 dollar won vermoord bij een roofoverval. In 2014 werd een winnaar van 1 miljoen dollar vergiftigd en in 2005 werd een man door zijn broer en schoonzus vermoord nadat hij 20 miljoen dollar won.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels