HomeNieuwsBizarVrouw die halfnaakt zont in tuin overweegt hogere omheining: «Ik voel mijn...

Vrouw die halfnaakt zont in tuin overweegt hogere omheining: «Ik voel mijn buren gluren»

Een Britse vrouw merkt regelmatig dat ze in haar eigen tuin bekeken wordt door haar buren wanneer ze topless ligt te zonnen. «Dat is een inbreuk op mijn privacy. Mensen moeten zich met hun eigen zaken bemoeien», klinkt het.

De vrouw, ene Kayleigh, houdt ervan om bij mooi weer in de tuin te genieten van de zon. Om optimaal te kunnen bruinen, zont ze zo goed als altijd topless. Alleen: haar buren vinden dat blijkbaar heel fascinerend. «Van zodra de zon er is, trek ik mijn bovenstukje uit en ga ik lekker zonnebaden in de tuin. Dan zie ik de gordijnen van de buren bewegen. Ik ben er zeker van dat sommige buren een oogje op me hebben terwijl anderen me niet kunnen uitstaan. Ik voel mijn buren echt gluren over de omheining. Dat is een inbreuk op mijn privacy. Mensen moeten zich met hun eigen zaken bemoeien», vertelt ze in The Sun.

Omheining van zes meter hoog

De 34-jarige influencer uit de Engelse plaats Dunstable overweegt daarom om haar omheining op te laten trekken. «Ik plan om mijn omheining deze zomer te verhogen tot zes meter, als dat toegestaan in. Dat is blijkbaar de enige manier om ongestoord halfnaakt te kunnen zonnen. Ik wil gewoon volop kunnen genieten van dit prachtige weer en een kleurtje krijgen», klinkt het.

Roddelende buren

Kayleigh, die gezegend is met een dubbele K-cup, laat zich echter niet doen door de ongewenste toeschouwers. «Hoe meer mensen me begluren of me niet kunnen verdragen, hoe vaker ik het doe. Ik ben in mijn eigen huis en tuin. Als zij naar mij willen kijken, dan is dat hun probleem, niet het mijne. Ik trek me niets aan van roddelende buren, maar een hoge omheining lijkt me een goede investering», besluit ze.

Instagram CnLCxtFqAir


Instagram CnZXPuTrP-o


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/vrouw-die-halfnaakt-zont-tuin-overweegt-hogere-omheining-ik-voel-mijn-buren-gluren

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels