HomeNieuwsBizarVrouw die 90.000 euro besteedde aan nieuw achterwerk heeft nu problemen door…...

Vrouw die 90.000 euro besteedde aan nieuw achterwerk heeft nu problemen door… te veel seks (foto’s)

27 jaar is ze, en ze besteedde al bijna 90.000 euro aan plastisch chirurgie om haar achterwerk te ‘verbeteren’. Amanda Nicole Martin was dolblij met haar vollere zitvlak tot ze een vreemd geluid hoorde tijdens een vrijpartij. Bleek dat haar bilnaad een ‘open wonde’ was geworden en haar implantaten geruïneerd waren.

Het is ongetwijfeld één van de vreemdste verhalen die momenteel circuleren op het wereldwijde web. Een nachtmerrie die werkelijkheid is geworden voor de Amerikaanse Martin, een model uit Las Vegas. Ze houdt haar avonturen bij op Instagram. “Ik wilde implantaten in mijn achterwerk, omdat mijn gewicht nogal fluctueert wanneer ik vol overgave naar de fitness ga. En dan had ik graag mijn ‘vollere’ kont gehouden”, zo verklaart ze.

Seks

Alleen had ze, kort na de operatie, een hevige vrijpartij met haar nu ex-vriendje waardoor haar hechtingen waren losgekomen en haar implantaten volledig vernietigd werden. Gevolg: nog meer operaties om het weer in vorm te krijgen. “Ik voelde me goed genoeg om te vrijen, had wat pijnstillers genomen en wilde mijn vriend blij maken. Maar toen hoorde ik plots een geluid achter me. Ik belde mijn dokter en hij vertelde me dat mijn bilnaad een open wonde was geworden. En dus volgde ik het advies van m’n dokter. Mijn toenmalige vriend nam het nieuws minder goed op jammer genoeg en bedroog me…”, zo vertelt ze in een interview.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

spot_img