HomeNieuwsBizarDokter doet een wel erg lugubere ontdekking in oor van patiënt: “Ik...

Dokter doet een wel erg lugubere ontdekking in oor van patiënt: “Ik voelde het dagenlang kronkelen”

Pijnlijk en afschuwelijk verhaal vanuit Huizhou in China. Daar hebben dokters een absurde ontdekking gedaan in het oorkanaal van een patiënt die hevige pijnen moest doorstaan. “Ik voelde dagenlang iets kronkelen in mijn oor”, zo vertelde die.

Blijkbaar had een grote kakkerlak zich genesteld in het oorkanaal van de man. In de stad Huizhou, in de zuidelijke provincie Guandong, vlakbij Hong Kong, was er op dat moment een periode van extreme koude. De kakkerlak zocht een droge warme plek ’s nachts en vond die in het oor van de man. Maar ’s nachts bleef het beestje met z’n pootjes rondtrappen. Gevaarlijk, zo zeiden dokters, want daardoor had de patiënt een groot risico op permanente trommelvliesbeschadiging.

Anesthesie

Een eerste poging om de kakkerlak te verwijderen leverde weinig op. Het beestje bleef maar bewegen, dus hebben ze het in slaap moeten doen via anesthesie om het dan rustig te kunnen vastgrijpen. Meteen een gigantische opluchting voor de man in kwestie die er verder geen schade aan heeft overgehouden.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels