HomeNieuwsBizarVrouw (27) verkoopt haar maagdelijkheid aan hoogste bieder: “Ik ben het beu...

Vrouw (27) verkoopt haar maagdelijkheid aan hoogste bieder: “Ik ben het beu om te wachten”

Een Amerikaanse vrouw heeft besloten om haar maagdelijkheid te laten veilen. “Het was geen makkelijke keuze, maar hierdoor kan ik de vrijheid hebben om te reizen”, klinkt het.

Gia Kourtney is een 27-jarige vrouw uit New York. Ze is nog maagd en is haar prins op het witte paard nog niet tegengekomen. Omdat ze het beu is om te wachten op de ware liefde verkoopt ze haar maagdelijkheid. “Het klinkt misschien wreed, maar ik ben het beu om te wachten op de man van mijn leven. Ik zou liever geld hebben dan ontmaagd te worden door iemand die ik waarschijnlijk nadien niet meer leuk zal vinden en spijt zal hebben om met die persoon zo’n speciaal moment te hebben beleefd”, vertelt ze aan LADbible.

Hoog startbod

Kandidaten zullen diep in de buidel moeten tasten. Het startbod bedraagt immers 100.000 euro. Dat is niet eens overdreven, want in het verleden kregen sommige vrouwen zelfs biedingen tot 1 miljoen euro. Dat was onder meer het geval bij een Franse vrouw die uiteindelijk verliefd werd op de man met het hoogste bod.

Fysieke en psychologische testen

Om zich aan te bieden, moest Gia een brief kunnen voorleggen van haar gynaecoloog waarin staat dat ze wel degelijk nog maagd is. Bovendien moest ze eerst langs de psycholoog om na te gaan of ze mentaal gezond is.

Vrijheid

Het was geen gemakkelijke keuze voor Gia, maar ze vindt het belangrijk dat ze zelf kan beslissen over haar eigen lichaam en dat ze op deze manier vrijheid creëert. “Ik wil dat mensen weten dat hun lichaam van hen is, je beslist zelf over je eigen lichaam. Ik wil dat iedereen weet dat dit geen makkelijke keuze was, maar hierdoor kan ik de vrijheid hebben om te reizen”, klinkt het. Ze wil met het geld tevens haar studentenlening en het schoolgeld van haar zussen betalen, en een mooi huis kopen voor haar familie.

Cinderella Escorts

Het bericht Vrouw (27) verkoopt haar maagdelijkheid aan hoogste bieder: “Ik ben het beu om te wachten” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels