HomeNieuwsBizarVlaamse kapster en tattoo-artieste gaan naakt uit protest tegen coronamaatregelen (foto’s)

Vlaamse kapster en tattoo-artieste gaan naakt uit protest tegen coronamaatregelen (foto’s)

Verschillende zelfstandigen gaan uit de kleren als protest tegen de coronamaatregelen die van kracht blijven en waardoor hun zaak gesloten moet blijven tot er nieuwe versoepelingen komen. “De staat wil ons uitkleden. Wij doen het liever zelf”, klinkt het.

Afgelopen vrijdag werd besloten dat winkels opnieuw open mogen vanaf dinsdag, maar onder meer kapperszaken en tattooshops moeten gesloten blijven. Do Mustache, een kapster uit Hamme, en Sophie Sarti, een tattoo-artieste uit Dendermonde, kaarten die ‘ongelijkheid’ aan door uit de kleren te gaan terwijl ze een bordje met ‘gesloten’ op vasthouden.

Uitkleden

“De staat wil ons uitkleden. Ik doe het liever zelf! In solidariteit met Belgische en Franse collega’s. Ik vraag al mijn collega-barbiers -en kappers om deze beweging van onze Franse vrienden te volgen. Uiteraard mogen alle contactberoepen en mensen uit de horeca hieraan deelnemen. Jullie zijn ze namelijk ook aan het uitkleden”, schrijven ze bij hun bericht op Facebook.

Het bericht Vlaamse kapster en tattoo-artieste gaan naakt uit protest tegen coronamaatregelen (foto’s) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels