HomeNieuwsBizarVIDEO. Vrouw krijgt pitabroodje met speeksel in

VIDEO. Vrouw krijgt pitabroodje met speeksel in

In Amerika kan je maar beter voorzichtig zijn waar je je snack bestelt. Een zekere Shaelynn kreeg ruzie met een serveerster in een pitazaak, waarop die besloot om in haar broodje te spugen. 

Een werkneemster van de Pita Pit-zaak in het Amerika Missoula, is ontslagen nadat er beelden zijn opgedoken waarop ze het aan de stok kreeg met een klant. De discussie liep uiteindelijk zo uit de hand dat de ondertussen ontslagen vrouw spuugde in het pitabroodje van de klant.

Geen zin om te werken 

Het is onduidelijk waarover de ruzie ging, maar volgens het slachtoffer had de vrouw geen zin om te werken, iets dat ook te horen is op de beelden. “Denk je dat ik hier voor mijn plezier sta om 2 uur ’s nachts?”, vraagt ze uitdagend. “Ik zou wel in je broodje kunnen spuwen.” Duidelijk niet bewust van de aanwezige camera’s nam de serveerster uiteindelijk het heft in eigen handen. De eigenaars van de fastfoodzaak hebben zich op Facebook ondertussen al geëxcuseerd en het slachtoffer ook persoonlijk aangesproken. Ze hopen dat ze het leed kunnen verzachten.

Het bericht VIDEO. Vrouw krijgt pitabroodje met speeksel in verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels