HomeNieuwsBizarStudenten steken appartement in brand nadat ze pasta willen koken

Studenten steken appartement in brand nadat ze pasta willen koken

Drie Amerikaanse uitwisselingsstudenten in Florence zullen nooit meer vergeten hoe ze pasta moeten maken. Tijdens een culinaire avond ging het helemaal mis en uiteindelijk moest de brandweer langskomen om het vuur te blussen. 

De jongeren waren zich duidelijk van geen kwaad bewust, toen ze het eten wilden maken. In plaats van eerst water te koken, legden ze de noedels droog in de pan. Niet lang daarna ontstond er brand en konden ze de hulpdiensten bellen. Eind goed, al goed want niemand raakte gewond.

Opvoeding

Het nieuws raakte bekend dankzij een artikel in de Italiaanse krant Il Giornale. Niet lang daarna begonnen mensen zich volop af te vragen hoe het mogelijk was dat het trio niet wist dat ze eerst water moesten koken.”Het is niet onlogisch dat hun kookkunsten zo belabberd zijn, tenslotte is in Amerika alles kant-en-klaar”, “slechte opvoeding” klonk het het bitter bij de lezers.

Italiaanse chef 

Ondanks de iets wat giftige reacties, kwam er toch ook iets moois uit dit verhaal. De Florentijnse chef Fabio Picchi heeft het ongelukkige trio drie kooklessen aangeboden. Nadien mogen de meisjes ook lunchen met enkele chef’s in het restaurant van Picchi.

Het bericht Studenten steken appartement in brand nadat ze pasta willen koken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels