Vind ons op

Zita

Twitter ligt in een deuk met lingeriereclame: «Heeft ze nu één gigantische borst?» (foto)

Bizar

Twitter ligt in een deuk met lingeriereclame: «Heeft ze nu één gigantische borst?» (foto)

Een reclamecampagne voor een lingeriesetje heeft voor heel wat hilariteit gezorgd op Twitter. Het model werd nogal ongelukkig in beeld gebracht, wat heel wat wenkbrauwen deed fronsen.

Het gaat om een advertentie van een lingeriesetje van Lounge Underwear. Op zich niets speciaals mee, ware het niet dat op Instagram één helft van de beha vergroot werd om het ontwerp beter te laten zien.

Verbaasd

Een twitteraarster had dat op het eerste gezicht niet door en lachte zich een breuk. «Ik dacht dat dit model één gigantische borst had, maar nadien had ik door dat het gewoon was om het ontwerp duidelijk in beeld te brengen», klinkt het.

Minutenlang lachen

Haar tweet ging viraal en kon op heel wat gelach rekenen. «Ik moest hier minutenlang mee lachen. Wat is er mis met mij?», «Alweer een onrealistische weergave van een vrouwenlichaam», en «Wanneer je een borstvergroting laat doen bij Wish», lezen we onder meer in de reacties.


Hieronder de foto op de website van Lounge Underwear zonder uitvergroting:

Lounge Underwear

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/twitter-ligt-een-deuk-met-lingeriereclame-heeft-ze-nu-een-gigantische-borst-foto

Meer in Bizar

To Top