HomeNieuwsBizarDame begaat PIKANTE modeblunder na onvolledige bestelling. Volgers reageren: "Hilarisch!" (foto's)

Dame begaat PIKANTE modeblunder na onvolledige bestelling. Volgers reageren: “Hilarisch!” (foto’s)

Chessie King is haar naam. En op Instagram heeft ze zo’n 797.000 volgers.

Die kregen gisteren net iéts te veel te zien. Via haar Instagram Story deelde Chessie beelden van een ietwat mislukte outfit. Zo had ze online een rok met bijhorend topje besteld, maar enkel de rok werd geleverd.

De dame besloot dan maar om er ’t beste van te maken en probeerde om met énkel de rok al het nodige te bedekken. Dat mislukte en Chessie deelde beelden van haar ‘modeblunder’ met haar volgers. De dame dacht dat ze balkjes over haar tepels had gezet, maar ook dat was niet helemaal gelukt. Haar fans kregen dus net iets meer te zien dan aanvankelijk de bedoeling was.

“Hilarisch!”

De 28-jarige vrouw had relatief snel door dat ze haar oorspronkelijke foto niet volledig gecensureerd had en verwijderde het beeld. Maar ’t kwaad was al geschied: velen van haar fans zagen ook de slecht gecensureerde versie.

“Niets zo lastig als een ‘story’ delen met gecensureerde tepels en dan na 7 minuten ontdekken dat je niet goed gecensureerd hebt”, plaatst ze bij onderstaand (wél goed bewerkt) beeld. Haar volgers kunnen er gelukkig om lachen.

“Hilarisch”, klinkt het. “Haha, ik had het gezien en het maakte mijn maandag meteen goed”, gaat iemand anders verder. “Innovatief”, reageert een ander nog op haar ‘creatieve’ oplossing. Druk zeker een paar keer op het pijltje naar rechts bij onderstaande foto’s! Zo zie je hoe de ‘volledige’ outfit er eigenlijk uit had moeten zien.

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels