HomeNieuwsBizarOEPS. Vrouw doet dansje voor panoramisch uitzicht, maar dan gaat aap er...

OEPS. Vrouw doet dansje voor panoramisch uitzicht, maar dan gaat aap er met haar handtas vandoor (video)

Wie z’n spullen onbeheerd achterlaat let beter altijd op voor dieven, ook als ze een pels en een staart hebben. Een vrouw in het Chinese Zhangjiajie national park mocht aan den lijve ondervinden dat met de dierlijke bewoners van het natuurpark niet te sollen valt.

Het Zhangjiajie national park in de Chinese provincie Hunan is een toeristische trekpleister bekend om z’n kalkstenen pieken – die zo uit het decor van ‘Avatar’ lijken te komen – en z’n grote populatie makaken. En voor die laatste let je maar beter goed op. Op virale videobeelden zien we hoe een toeriste al zingend en dansend geniet van de prachtige vergezichten in het natuurpark, wanneer de vrouw achter de camera plots begint te schreeuwen. Nog geen seconde later gaat de makaak die even voordien in beeld liep ervandoor met de handtas van het showbeest. Die laatste probeert de harige dief nog halt te houden, maar tevergeefs.



Omgekocht

De grappige beelden dateren van begin deze maand, maar worden sindsdien duchtig gedeeld op sociale media. Volgens lokale media zou de vrouw de aap uiteindelijk hebben omgekocht met voedsel en zo haar tas hebben teruggekregen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-vrouw-doet-dansje-voor-panoramisch-uitzicht-maar-dan-gaat-aap-er-met-haar-handtas-vandoor-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels