HomeNieuwsBizarTaco Bell brengt eigen eindejaarstruien op de markt

Taco Bell brengt eigen eindejaarstruien op de markt

Ook Taco Bell is volledig mee met de sfeer van de feestdagen. De Amerikaanse fastfoodketen heeft een lijn met truien voor Thanksgiving en het eindejaar op de markt gebracht. Bij de kleren hoort ook een legging die bedekt is met taco’s.

De feestdagen staan voor de deur, dus iedereen raakt helemaal meegezogen in de sfeer. Ook de mensen bij Taco Bell, de Amerikaanse fastfoodketen die hoofdzakelijk taco’s aanbiedt. Het bedrijf heeft samen met Tipsy Elves een eigen kledingcollectie op de markt gebracht in het thema van Thanksgiving en het eindejaar. Fans van de Mexicaanse snack kunnen daarin truien en leggings naar hun smaak vinden.

Happy Friendsgiving

De collectie bevat sweaters met de opschrift ‘Thankful for Taco Bell’ of ‘Happy Friendsgiving”. Die laatste toont een kalkoen met de schelpen van een taco als vleugels, terwijl de leggings bedekt zijn met tekeningen van taco’s. Voor een trui betaal je 52 euro en voor een legging 24,5 euro. Helaas zijn een aantal stuks van de collectie al uitverkocht, maar Taco Bell maakte bekend dat het van plan is om nog ontwerpen op de markt te brengen.

Het bericht Taco Bell brengt eigen eindejaarstruien op de markt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels