HomeNieuwsBizarSupermarkt biedt excuses aan voor “stinkende kalkoenen”

Supermarkt biedt excuses aan voor “stinkende kalkoenen”

De Britse supermarkt Tesco heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor het verkopen van ranzige kalkoenen. Via sociale media waren er talloze klachten binnengekomen, met als rode draad: “bedankt voor een verpeste kerst”.

Kalkoen, kroketten en kerst, ze horen bij elkaar net als peper en zout en Nicole en Hugo. De voorbije dagen hadden heel wat Britten dan ook kalkoen gekocht om te serveren tijdens een feestmaal. Maar achteraf bleek die lekkernij flink tegen te vallen omdat het vlees bedorven was. Vele boze feestvierders zochten hun toevlucht tot sociale media om hun gal te spuien.

“Dankjewel Tesco”, zegt een vrouw uit Stafford sarcastisch. “Een ganse dag gekookt, 250 pond verspild, een vreselijke maaltijd en acht zieke mensen.”

“We zijn aan het wachten op een Chinese Takeaway nadat Tesco ons kerstdiner verpest heeft. Godzijdankt dat JustEatUK bestaat. Wat zou ik anders gedaan hebben met acht hongerige mensen en een rotte kalkoen?”, tweette nog iemand anders.


Geld terug

Hoeveel klachten er uiteindelijk zijn binnengelopen, is onduidelijk. Tesco heeft ondertussen wel al gereageerd. De supermarktketen gaat de zaak onderzoeken en iedereen zijn geld teruggeven.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels