HomeNieuwsBizarStudente bakt koekjes met assen van haar overleden opa

Studente bakt koekjes met assen van haar overleden opa

Studenten die thuis koekjes bakken en die meenemen naar school, het lijkt een doodgewoon tafereel. Helaas voor enkele leerlingen op een Amerikaanse school kregen ze de lekkernijen geserveerd met menselijke assen. 

Een middelbare school in Sacramento heeft een lugubere ontdekking gedaan. Een leerlinge kwam er aanzetten met de typische ‘homemade cookies’ en deelde ze uit aan negen collega’s. Nadat die de koekjes met veel plezier hadden verorberd, deelde de bakker van dienst doodleuk mee dat ze een extra ingrediënt had toegevoegd: de as van haar overleden grootvader. Dat meldt Sky News.

Vreemd recept

De politie van Californië voert nu een onderzoek naar de zaak die de Da Vinci Charter Academy beroert. Twee studenten zouden de leerlinge meegeholpen hebben met het vreemde recept. “Ik geloofde haar niet tot ze de urne van haar opa uit haar rugzak haalde”, zo vertelde één van de klasgenoten van de ‘dader’ verbouwereerd aan tv-station KCRA. De politie tast in het duister over het motief van de stunt.

Niemand van de leerlingen werd ziek , asresten van overleden personen zijn niet giftig,  maar volgens de politie kunnen de slachtoffers “enige emotionele gevolgen gewaarworden”.

Het bericht Studente bakt koekjes met assen van haar overleden opa verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels